Как да оптимизирате малкото жилище с мебелите по поръчка?
/
/
Как да оптимизирате малкото жилище с мебелите по поръчка?
Как да оптимизирате малкото жилище с мебелите по поръчка?

Как да оптимизирате малкото жилище с мебелите по поръчка?

Затруднявате се да изберете обзавеждането и се колебаете дали мебелите по поръчка в град Варна са подходящи за Вас?

Животът в малко пространство е предизвикателство за българските семейства, но все по-популярна тенденция в много европейски страни. Все повече хора се обръщат към екологичния начин на живот и предпочитат малки тавански апартаменти, боксониери, студиа и дори каравани и домове на колела.

Не можем да отречем – малките жилища имат своето очарование. Те предлагат да преосмислите начина си на живот и да подходите минималистично. Ключът е да откриете правилния подход и да персонализирате всяка мебел по Ваши „мерки”.

В тази статия ние от Мона Стил ще Ви дадем няколко интересни идеи как да оползотворите мястото, с което разполагате.

Легло или пък диван?

Често едностайните апартаменти Ви поставят в рамките на едно ограничено пространство. За съжаление, често се налага да направите избор между легло и диван. От една страна имате необходимост от спокоен сън, а от друга- да каните гости и да се забавлявате.

С мебелите по поръчка не е необходимо да избирате! Представяме Ви интересно персонализирано решение, което се трансформира според нуждите Ви.

В долната част ще откриете малък триместен диван, а в горната двойно легло, което се скрива безпроблемно в конструкцията. А за още по-голямо очарование имате и допълнителен рафт над дивана, който Ви позволява да изложите любимите си вещи. Той плавно преминава в долна част на леглото и осигурява стабилност на спалнята.

Скрито легло.

Въпреки че мултифункционалните мебели са идеално за малки жилища, не означава, че трябва да живеете в такова, за да ги оцените. Ако се колебаете дали да си направите офис или спалня, с правилните мебели по поръчка, не е нужно да избирате едното пред другото.

Вместо да скриете леглото в конструкция на стената, можете да го поставите вътре в класическо бюро. Изглежда интересно, нали? И е толкова лесно за използване! Трябва единствено да разгърнете бюрото, за да се плъзне повърхността му надолу и да остави място за Вашата спалня.

Още по-удобно е, че след като свалите леглото, имате няколко рафта, които можете да използвате по Ваше желание. Например – да поставите любимите си книги или вещите, които ще са необходими през нощта, за да са Ви под ръка.

По този начин ще спестите място и ще си осигурите простор и свобода.

Разтягащи се маси.

Друга интересна идея са разтягащите се маси. Те лесно се трансформират от малка холна масичка или практично бюро във висока трапезна маса. Но не се притеснявайте! Механизмите са не само качествени, но и издържат голямо тегло. Няма никаква опасност по време на хранене, масата да падне или да се деформира.

Стол от бъдещето.

Изкуство и столове в едно! Тази идея е дело на гениалния дизайнер Дрор Беншетрит. Неговата идея била да създаде функционално решение за жилищата, където има повече пространство на стената, отколкото на пода. След дълго проектиране и обмисляне, той създал своя „Pick Chair”.

Отнема само секунда, за да го превърнете от завладяващо изкуство за стена в удобно място за сядане и обратно. Невероятна работа, която доказва неограничените възможности на мебелите по поръчка.

Търсите качествени мебели по поръчка в град Варна?

Доверете се на професионалистите на Мона Стил! Ние имаме дългогодишен опит в реализирането на проекти от различно естество. В нашия каталог ще откриете кухни, всекидневни, спални, детски стаи, гардероби и много други.

Свържете се с нас още ДНЕС на телефон: +359 887 313 181 и нашите консултанти с удоволствие ще Ви помогнат с професионален съвет.

There are no comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button