Остойностяване

/
Остойностяване

След завършване на проекта и одобрение от Ваша страна, следва да изготвим ценовата оферта. Тя зависи от вида на материалите и обкова, които ще използваме в производството.

Ние от Мона Стил разполагаме с огромен каталог от материали и обкови на най-добрите производители в бранша. Предлагаме Ви богат избор от цветове, текстури и мотиви.

Нашата цел е не само да Ви предложим една цена, а да бъдем до Вас по време на целия процес. Затова нашите дизайнери ще Ви съдействат максимално при избора на материалите.

В зависимост от изготвения проект, ще Ви дадат своите професионални съвети и предложения. Те ще бъдат съобразени с Вашите индивидуални предпочитания и особеностите на жилището Ви или мебелите, които сте поръчали.

Тук имате възможност да ни споделите бюджета, с който разполагате. На негова база, нашият екип ще Ви предложи няколко варианта на материали и обков в подходящ ценови клас.

Обърнете внимание, че ние винаги се стараем да постигнем оптимални решения, съобразени с Вашите възможности и бюджет.

Не забравяйте, че ние сме готови да отговорим на всичките Ви въпроси! Не се притеснявайте да ни питате, защото материалите и обкова са главен герой при изчисляване на цената.

След обсъждане и избиране на материалите и обкова, следва изготвяне на ценовата оферта.

Вие имате възможността да я обмислите и да решите дали да я приемете. Ако я приемете, подписваме договор. В него точно и ясно е описано – вида на проекта, точните размери на мебелите, материалите, обкова и сроковете за изработка, доставка и монтаж.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button