Производство

Ние от Мона Стил произвеждаме мебели с много страст, усет към красивото и малките детайли. Вярваме, че страстта ни към мебелите ни помага да създаваме уникални творения, които имат собствена идентичност и характер.

Дългогодишният ни опит и квалифицираните ни служители ни дават увереността, че можем да изпълним и най-нестандартните проекти в кратки срокове.

Нашето производство е достъпно за Вас! Разполагаме със собствена производствена база в град Варна, която разполага с най-модерно оборудване. Това дава уникална възможност да ни посетите на място и да видите къде се случва нашата магия.

При желание от Ваша страна, трябва да направите с нас предварителна уговорка и можете да проследите как произвеждаме Вашата поръчка.

Производство

С какво се отличава нашето производство?

  • При нас работят майстори на мебели с дългогодишен опит в бранша. Те не работят по заучени технологии, а произвеждат всички мебели с много усет и внимание към детайлите.
  • Избираме най-добрите и качествени материали за изпълнение на Вашия проект. Нашата цел е да Ви предложим мебели по поръчка, които ще бъдат до Вас дълги години.
  • Даваме гаранция за качество, здравина и надеждност.
  • Крайният резултат е винаги точно това, което сте си представяли!

Доверете се на професионалистите от Мона Стил! Нека Ви покажем на какво сме способни като проектираме, визуализираме и създадем Вашите мечтани мебели!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button