Да, разбира се! Нашият каталог е портфолио на работата ни през годините. В него ще откриете качествени и функционални решения за Вашия дом и офис.

Ние НЕ предлагаме серийно производство. Изработваме мебелите само по индивидуална поръчка по Ваши размери. Това Ви дава възможност да изберете сами вида и качеството на използваните материали, цветовете и текстурите.

От Вас зависи дали ще се придържате към оригиналния модел или ще го приспособите към Вашите нужди.

Да, вече не е необходимо да се придържате към стандартното обзавеждане. Ние вярваме, че мебилите трябва да се приспособят към пространството, а не обратното!

Като производител на мебели в град Варна ние Ви предлагаме не само професионални съвети, а и проектиране и изработка. Не се страхувайте да мечтаете, защото можем да реализираме и най-смелите Ви идеи.

Пишете на имейл: office@mebelimona.com или се свържете с нас на телефон: +359 887 313 181.
Ако живеете в град Варна, заповядайте при нас в ж.к. „Изгрев“ ул. „Прилеп“ №226.

След като произведем Вашите мебели по поръчка, ние директно Ви ги доставяме в удобно за Вас време и на нужното място , и ги монтираме.

Високо качество, уникален стил и ненадминато удобство. Това са характеристиките, които според нас, всички мебели трябва да притежават.

Когато обзавеждането се произвежда серийно, всички детайли са предварително уточнени – дизайн, размери, материали, цветове, мотиви и детайли. Ние нямаме възможност да Ви предложим промени като промяна на размерите, функциите или разпределението.

Затова в нашия сайт ще откриете не само каталог, а и проекти, изработени за нашите клиенти. Всеки един от тях е внимателно планиран и изработен с прецизност от нашите майстори. Така можем да Ви гарантираме, че с Мона Стил избирате винаги най-доброто!

Нашата цел не е просто да реализираме идеите Ви, а и да отговорим на всичките Ви нужди. Затова сме избрали да работим на партньорски начала с някои от водещите производители на матраци като Нани.

Можем да Ви съдействаме изцяло с професионален съвет и помощ при избора на матрак за спокоен и пълноценен сън.

Да, разбира се! Като специалисти с дългогодишен опит ние сме партньори с най-добрите производители на електроуриди като AEG, Bosch, Gorenje, Electrolux и други.

Разбира се! Мебелите по поръчка Ви предлагат хиляди възможности за дизайн и избор на материали. Те са:

  • Точни по размер, съобразени с Вашето пространство, със стаята, в която ще ги разположите и Вашите предпочитания и нужди.
  • Съобразени с Вашите идеи и преди да се изработят, се прави 3D проект. По този начин можете да ги видите реално във Вашия дом и да прецените дали се нуждаете от корекции или това е точно, което търсите.
  • Разполагаме с голям избор от каталози за материали, цветове и текстури. Вие избирате как да ги съчетаете, за да отговорят на Вашата индивидуланост.
  • Съобразени с Вашия бюджет и възможности.

Освен всичко това, получавате пълна ГАРАНЦИЯ от нашия екип за здравина, качество и надеждност на произведените от нас мебели по поръчка.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button