Детски стаи

Детската стая е много повече от поредната спалня, която трябва да обзаведете. Това е специалното място за палавите малчугани, които нямат търпение да преоткрият големия свят. Те мечтаят за цветно и красиво пространство, което да е изпълнено с игри и забавления.

Не бива да забравяте и сериозните тийнейджъри, които са надрасли детските интереси и нямат търпение да се впуснат в дебрите на живота. Техните предпочитания са свързвани със създаване на лично пространство, което съчетава интересите им със стилна визия.

Ние от Мона Стил знаем колко е трудно да се съчетаят желанията на децата с практичността и функционалността, която родителите търсят. Нашите дизайнери са винаги готови да Ви помогнат с професионален съвет или да пресъздадат детските желания през призмата на интериорния дизайн. Те имат дългогодишен опит в проектиране и обзавеждане на детски стаи за деца от различна възраст.

Детски стаи

На какво трябва да обърнете внимание при обзавеждане на детска стая?

Първата стъпка е да вземете предвид възрастта на Вашето дете. Например – бебетата не се нуждаят от стая, претрупана с мебели като бюро за учене или телевизор. Фокусът тук е да му осигурите достатъчно пространство, за да може да проходи, играе и да се учи на нови неща.

Ако имате малко дете, трябва да заложите и на сигурността.  Мебелите трябва да са здрави и стабилни без остри ръбове и ъгли.

Материалите са от голямо значение! Мебелите за детска стая трябва да са изработени от здрави, надеждни и качествени материали. Не забравяйте, че малките палавници обичат да пипат навсякъде и лесно могат да повредят обзавеждането.

Имайте предвид, че нуждите на децата се променят с годините. Добра идея е да изберете мебели за детска стая, които лесно могат да бъдат адаптирани – детското креватче да се превърне в легло за малко дете.

Децата имат много вещи и играчки. Затова мястото за съхранение е ключово за детската стая. Комбинацията от рафтове, чекмеджета и шкафове, ще Ви помогне да поддържате стаята организирана.

Не забравяйте да помислите и за размера на стаята. Проектът трябва да е съобразен с особеностите на пространството. Планирайте разположението на мебелите, така че да сте сигурни, че отговарят на нуждите на Вашите деца.

Какви детски стаи ще откриете при нас?

В тази категория сме се постарали да Ви предложим всичко необходимо за детска стая – единични, двойни, сандвич, падащи и двуетажни легла, детски бюра, секции, полици, етажерки и много други. Разполагаме с голям каталог от качествени материали, които можете да съчетаете с разнообразни форми и цветове.

Не се колебайте да се свържете с нас на телефон: 0887 313 181. Нашият екип с удоволствие ще Ви помогне да създадете перфектната детска стая.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button