Изготвяне на индивидуален проект

/
Изготвяне на индивидуален проект

Мечтаете да преобразите пространството си по Ваш вкус? Искате мебели, които да съчетават функционалността с най-доброто качество?

Ние от Мона Стил разполагаме със собствена производствена база. Това ни позволява да Ви предложим услугата – изготвяне на индивидуален проект на мебели.

Какво включва нашата услуга?

Ние подхождаме ИНДИВИДУАЛНО към всеки клиент, който иска да обзаведе дома си по собствен вкус. За нас е важно не просто да изготвим индивидуален проект за Вас, но и да Ви предложим най-доброто решение за Вашия дом.

Предлагаме Ви БЕЗПЛАТНА първоначална консултация. На нея ние ще Ви опознаем като личност и ще разберем предпочитанията Ви за цветове, материали и текстури.

Обърнете внимание, че е важно Вие да ни представите Вашия дом и особеностите на пространството – предимства, недостатъци, архитектурни пречки като ниши и скосове.

Изготвяне на индивидуален проект

При уточняване на всички подробности, човек от екипа ни ще вземе размери на мястото, за което са предназначени мебелите по поръчка.

Следва  разработване на двуизмерен проект на база на взетите размери и Вашите виждания. Обикновено това е чертеж с точно оразмеряване в различни проекции.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button