Всекидневни

Всекидневната е душата на всеки дом. Това е идеалното място за релакс, гледане на телевизия, партита и споделяне на незабравими мигове със семейството и приятелите. Затова можем да кажем, че в нея се създава и съхранява хармонията и домашния уют.

Ние, от Мона Стил, сме готови да Ви помогнем да преобразите това кътче! Няма значение дали мечтаете за класически интериор, искате да заложите на функционалността или да прикриете недостатъците на помещението.

Нашите дизайнери са професионалисти с дългогодишен опит в интериорния дизайн. Те ще отдадат цялото си внимание и ще се превърнат във Ваш надежден партньор. Тяхната задача е да бъдат до Вас от самото начало – проектирането, до края – монтажа на мебелите.

Тяхната роля е да опознаят Вашия дом, идеи, светоусещане и начин на живот. По този начин, не просто ще се доближат до Вас, а и ще могат да Ви предложат рационално решение. В него те ще съчетаят най-новите тенденции с практичността и домашния уют.

Сглобявайки внимателно всеки детайл, ще Ви предложат завършен проект. След одобрението му, продължаваме с избор на материали и изработка на Вашите мебели за всекидневна.
Предлагаме Ви както изработка и монтаж на мебели, така и доставка на мека мебел от нашите партньори Нани.

Всекидневни

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button