Гардероби

Домът е много повече от място, където спите и прекарвате времето си. Това е Вашето лично пространство, в което можете да се отпуснете и да споделяте незабравими мигове с любимите си хора.

За съжаление, често хаосът и безпорядъкът могат да Ви накарат да се почувствате стресирани или неудобно. Това е възможно да се случи, когато нямате достатъчно шкафове, секции, гардероби и дрешници, в които да подредите вещите си. Или да имате свободно място, но да не знаете как да го реализирате по най-добрия начин.

Ние от Мона Стил ще Ви помогнем да оползотворите максимално и по най-рационален начин свободното пространство. Нашият екип има дългогодишен опит в проектиране и изработка на дрешници и гардероби.

Какви е разликата между дрешниците и гардеробите?

Дрешниците представляват отделни помещения, които може да са малки като килери или отделни стаи, ако жилището Ви е достатъчно голямо. Те може да бъдат обзаведени както с модулни системи, така и с различни елементи – сектори за закачане на дрехи с различна дължина, рафтове, чекмеджета, кошници, шкафове за обувки и много други.

Гардеробите може да са свободностоящи или вградени, като са съобразени с наличното място в стаята. Те осигуряват пространство, в което да организирате дрехите, обувките, спалното бельо и вещите си.

Гардероби

Какво трябва да знаете при избора на гардероби?

Съветваме Ви да не се фокусирате изцяло върху дизайна и стила на гардеробите. Погрижете се размерът им да бъде съобразен с помещението, в което ще ги поставите. За целта предварително вземете размерите и ги съобразете с избраните модели.

Не забравяйте – целта Ви е да намерите гардероб, който ще пасне перфектно на Вашия дом и ще Ви осигури достатъчно място за съхранение.

Обърнете внимание и на капацитета на гардероба. Помислете за количеството дрехи, обувки и вещи, които искате да сложите в него. Изберете мястото за окачване, рафтовете и чекмеджетата според Вашите нужди. Например, ако имате повече обувки, потърсете модел с рафтове предназначени за тях.

Гардероби

Какви гардероби ще откриете при нас?

В тази категория можете да разгледате нашите гардероби с плъзгащи врати или стационарни. Те са съчетани с плавно или нормално затваряне, лостови механизми, огледала, LED осветление и много други удобни функции. Това са само малка част от детайлите, които  Ви предлагаме. С тях изработваме различни комбинации, които Ви предлагаме за  перфектен резултат на Вашите потребности!

Комфорт и уют за Вашия дом – това е нашето призвание! Доверете ни се още ДНЕС и се свържете с нас на телефон: 0887 313 181.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button