Производител на мебели Варна

/
Производител на мебели Варна

Кои сме ние?

Фирма Мона Стил ЕООД е основана през 2018  година в град Варна. Ние сме производител на мебели Варна, който предлага комплексни услуги. Те започват със създаването на идеята и нейното проектиране до изработката, доставката и монтажа на мебелите.

Още отначало нашата цел бе да удовлетворим нарастващата нужда от индивидуални решения за обзавеждане на домове, офиси, хотели и административни сгради. Искахме нашите клиенти да имат възможност да поръчат от нас дизайнерски кухни, спални, обзавеждане за хол и мебели за баня от ПВЦ.

Производител на мебели Варна

Като производител на мебели Варна за нас всяка подробност е от значение. Вярваме, че малките детайли са отговорни за създаване на хармонична и изящна визия.

През годините се специализирахме в интериорния дизайн и усъвършенствахме нашето производство на корпусни мебели за спални, кухни, детски стаи, гардероби и много други.

Днес продължаваме да имаме завишени стандарти за качество и надеждност при изработката на мебели. Залагаме на висококачествени материали като ПДЧ, МДФ (ламиниран, гланц, с естествен фурнир и др.), гранит, технически камък и мебелен обков. Работим със световни лидери като Blum и Hetiich, от които взимаме своите материали.

Производител на мебели Варна

Опитен Производител на мебели в град Варна

Качество БЕЗ компромис, кратки срокове на изпълнение и пълна удовлетвореност на клиента! Това са основните принципи на компанията, това сме ние – Мона Стил!

Една от най-предпочитаните ни услуги е проектирането на интериорен дизайн и мебели. Това се дължи не само на многогодишния ни опит като производител на мебели Варна, но и на уникалните идеи на нашите дизайнери.

Разполагаме с висококвалифицирани служители, които са в състояние да изпълнят интериорните идеи и на най-взискателните клиенти. На тяхно разположение са нашата богата материална и машинна база, което спомага  създаване на индивидуални решения.

За нас е чест, че все повече потребители ни се доверяват и избират Мона Стил да изпълни проектите им. Гласувано доверие по реализацията на обзавеждане имаме както от малки домакинства, така и от учебни заведения, общински администрации, офиси, хотели и други.

Щастливи сме, че фирмата ни е предпочитан партньор и разпознаваем бранд в интериорния дизайн и производството на мебели. Този успех се дължи на кратките срокове, които залагаме в реализиране на идеите, бързата доставка, качествения монтаж и конкурентните ни цени.

Изберете и Вие най-добрия производител на мебели Варна! Разгледайте нашите завършени проекти и се свържете с нас на телефон: +359 887 313 181. Ние с удоволствие ще се запознаем с идеите Ви и ще Ви дадем професионален съвет.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button