Спални

Спалнята е най-специалното кътче от всеки дом. Това е мястото, където можете да релаксирате след напрегнатия ден и да се заредите с нова енергия. Да практикувате любимото си хоби или просто да поспите, за да се подготвите за бъдещи предизвикателства.

За съжаление, не всеки може да се справи с обзавеждането на спалнята. Повечето хора залагат изцяло на мебелите и ги купуват, следвайки чисто визуалните им характеристики. Това не е голям проблем в магазина, но може да се окаже такъв при подреждането им в спалнята. Често трудностите идват от несъответствие между размера на мебелите и свободното пространство.

Затова е много важно да планирате внимателно обзавеждането на спалнята. Трябва да се възползвате максимално от пространството и да съчетаете уюта и функционалността.

Спални

Какви спални можете да откриете при нас?

Безкрайните възможности за спалнята започват с Мона Стил. С нашите дизайнери си поставихме за цел да Ви предложим разнообразие от цялостни решения за спалнята.

И успяхме да го постигнем!

Проектирахме специално за Вас – спални, падащи легла и детски кревати с разнообразни дизайни и детайли. Съчетани с подходящ матрак, с тях ще можете да се насладите на пълноценен, сладък и зареждащ сън.

Лично подбрахме материалите, използвани за изработка на нашите проекти. Избрахме да работи с ПДЧ, МДФ и естествен фурнир с най-високо качество. Заложихме и на разнообразието от цветове и форми, за да помогнем и на най-взискателните ни клиенти да изберат своя нов стил!

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button