Кухня Румяна

През годините се специализирахме в интериорния дизайн и усъвършенствахме нашето производство на корпусни мебели за спални, кухни, детски стаи, гардероби и много други. Днес продължаваме да имаме завишени стандарти за качество и надеждност при изработката на мебели.

Залагаме на висококачествени материали като ПДЧ, МДФ (ламиниран, гланц, с естествен фурнир и др.), гранит, технически камък и мебелен обков. Работим със световни лидери като Blum и Hetiich, от които взимаме своите материали.

Кухнята е туптящото сърце на всеки дом. Това е стаята, в която се смеете, хрàните и споделяте приятни моменти със своето семейство. Това е  мястото, което Ви посреща всяка сутрин, още преди да сте отворили очи, където приготвяте любимата си чаша  кафе. Там обядвате или вечеряте сами, с приятели или  с любимия човек.

Ние от Мона стил вярваме, че кухнята е стаята, без която ежедневието Ви не би било същото.  Всяко домакинство се нуждае от специално кътче, в което да се случва магията на готвенето.

Няма значение дали сте професионални готвачи или любители на кулинарните и гурме изкушения. Ние сме готови да Ви помогнем да ремонтирате или изцяло да обновите кухнята си.

На какво трябва да обърнете внимание при обзавеждането на кухнята?

  • Разположение и размери на кухнята.
  • Цвят и стил на мебелите – съветваме Ви да не използвате повече от 2 цвята за кухненските шкафове и гърба на кухнята.
  • Кухненския остров – той може да служи както за хранене, така и за складиране на съдове и прибори. Трябва да се съобразите, че за него е необходимо да имате повече пространство.
  • Светлината – най—добрият вариант е да съчетаете естествената с изкуствената светлина.
Кухни

Наши проекти

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button