Кухня бял кристал и кубанит

Кухня бял кристал и кубанит

Щастливи сме да Ви представим любим проект – Кухня с бял кристал и кубанит.

Дизайнът бе напълно съгласуван с нашите клиенти. Техните изисквания бяха да съчетаем класическото бяло с кубанит. Заложихме на модерните тенденции, но и не забравихме да се съобразим с особеностите на пространството, като добавим много практичност.

Шкафовете са разпределени според предпочитанията и нуждите на нашите клиенти. А вградените уреди в сив металически цвят не само допълват естетиката, но и внасят много функционалност на пространството.

Защо съчетахме бял кристал с кубанит?

Търсихме съвременно решение, което да допълни естествената светлина и да създаде допълнително усещане за простор и свежест в кухнята. Бялото като класически и неутрален цвят е идеален избор за хората, които обичат модерните дизайни.

За да придадем контраст на шкафовете, избрахме кубанит. Той внесе допълнително дълбочина и контраст. Съчетавайки тези два цвята, дизайнът придоби повече топлина и уют. Това хармонично съчетание създаде перфектна естетика.

Какво Ви предлагаме?

Персонализиран дизайн и разнообразие от възможности. Ние, от Мона Стил, сме готови да Ви помогнем да реализирате и най-смелите си мечти. Предлагаме Ви кухни по поръчки в град Варна – индивидуален проект, високо качество, внимание към детайлите и още много.

Свържете се с нас на телефон: +359 887 313 181 и направете запитване.

 

There are no comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button