Как персонализираните мебели по поръчка ще направят дома Ви уникален?
/
/
Как персонализираните мебели по поръчка ще направят дома Ви уникален?
Как персонализираните мебели по поръчка ще направят дома Ви уникален?

Как персонализираните мебели по поръчка ще направят дома Ви уникален?

Искате да обновите своя дом и търсите мебели по поръчка в град Варна? А знаете ли, че ние от Мона Стил можем да реализираме и най-смелите Ви идеи?

През годините сме работили с много клиенти, които мечтаят за перфектния интериор, но не могат да го открият сред серийното производство. Някои са ограничени от пространството или стаите им са с нестандартна форма, която ограничава въображението им. Докато други се лутат сред множеството си идеи и не знаят на кое решение да заложат.

Ако и Вие сте изправени пред тази ситуация, останете с нас до края! В тази статия ще Ви представим ЧЕТИРИ основни предимства на мебелите по поръчка.

Защо да изберете персонализираното обзавеждане?

Колко пъти сте искали да промените нещо в обзавеждането си, но сте били ограничени от пространството? Мечтата Ви е да замените грозната ъглова гарнитура, но не можете да намерите с какво да я заместите?

Е, вече няма нужда да обикаляте магазините и да търсите мебели с подходящ размер. Днес, всяка мечта може да се осъществи с мебелите по поръчка в град Варна.

Тук можете да кажете: „Какво е специалното на тази услуга? Всички магазини предлагат избор на цвят или материали.”. Отговорът е прост – има голяма разлика между смяната на нюанса на един продукт и проектирането и изработването му по Ваши изисквания.

Да, вярно е – повечето мебелни магазини разполагат с каталози от цветове, материали и дамаски. За съжаление, те не са опция за всички налични продукти в шоурума им.

Всичко зависи от производителите, с които работят. Някои предлагат няколко цветови комбинации, които са налични на склад. Докато други Ви дават свободата да изберете между няколко нюанса и материала – обикновено между 2 и 5. Така правите своя избор и продуктите се доставят в рамките на няколко дни.

Това е много далеч от концепцията за мебели по индивидуален проект. При тях няма нужда да слагате граници на желанията си и да ги коригирате, за да се напаснете на пространството. Трябва просто да сте наясно какво точно искате и да откриете професионалисти, които ще вникнат във Вашата индивидуалност и представи за стил.

Какви са предимствата на мебелите по поръчка в град Варна?

Вашият дом е мястото, където прекарвате времето си и се наслаждавате на живота. Той е отражението на индивидуалността Ви и всичко това, което харесвате и обичате да правите. Затова е важно да се чувствате уютно и да имате свободата да бъдете себе си.

Освен уникалност, мебелите по поръчка се отличават с:

  • Адаптивност – вече не е нужно да напасвате мебелите според пространството си! Персонализираното обзавеждане се проектира, така че да заеме своето място БЕЗ да Ви създава неудобство. Имате свободата не само да изберете размера и големината, но и да се развихрите и да изберете функционални аспекти като вида и броя на чекмеджетата за гардеробите и шкафовете, декорациите, вида на тъканите и дамаските за меката мебел и други.
  • По-добро качество – не е задължително да избирате стандартните МДФ и ПДЧ, които не впечатляват със своята здравина и надеждност. И тук цялата власт е във Вашите ръце! Материалите могат да бъдат подбрани според бюджета, който сте определили, личните Ви изисквания за качество, визия или особеностите на дома Ви. Например, ако търсите дълготрайност и екологичност – естествената дървесина е чудесно решение.
  • Решават проблеми – няма значение дали търсите начини да максимилизирате пространството, да прикриете дефектите на стаите си или вградите гардероб в ниша. Нашите дизайнери могат да превърнат и най-големия дефект в предимство. Проектирането на обзавеждане по индивидуален дизайн е най-доброто решение, ако искате всяка стая да съчетава функционалността с елегантната визия.

Надяваме се съветите на нашите професионалисти да са Ви били от полза. Разгледайте нашите завършени проекти на мебелите по поръчка в град Варна и се свържете с нас на телефон: +359 887 313 181.

There are no comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button