На какво да обърнете внимание при мебелите по поръчка?
/
/
На какво да обърнете внимание при мебелите по поръчка?
На какво да обърнете внимание при мебелите по поръчка?

На какво да обърнете внимание при мебелите по поръчка?

Планирате да замените старото обзавеждане или да реновирате изцяло дома си? Насочили сте се към мебели по поръчка в град Варна, но не знаете на коя фирма да се доверите?

Ние – от Мона Стил, имаме дългогодишен опит на мебелния пазар. Вярваме, че мебелите не само трябва да изглеждат добре, а и да Ви предлагат удобството и функционалността, от която се нуждаете.

А знаете ли, че можете да познате професионалистите по начина им на работа? В тази статия ще Ви споделим на какво трябва да обърнете внимание при поръчка на персонализирано обзавеждане.

Откъде да започнете?

При обзавеждането по поръчка няма каталози, от които да изберете между няколко стандартизирани модела в различни цветове. При тях всичко зависи изцяло от Вашето жилище, предпочитания и нужди. Но не се притеснявайте, не е толкова трудно да изберете мебелите си, колкото Ви се струва.

Ако искате интериорът Ви да е не само стилен, а и да се вписва добре в начина Ви на живот, е добре да изберете внимателно своя дизайнер. Професионалистите ще бъдат до Вас отначало – още преди да сте оформили идеята, до края – до самото завършване и монтиране на мебелите.

Планирането е първата стъпка.

Добре е още преди да се свържете с избраната фирма, да сте помислили за самото оформление. Няма значение дали става въпрос само за една стая или за цялостно обзавеждане. Можете да си нарисувате скици, да си нахвърлите нещата, които искате да присъстват или да потърсите вдъхновение от Интернет.

Това ще Ви помогне да се насочите към предпочитания стил, цветове, мотиви и декорации. Освен това, ще можете да насочите дизайнера какво точно искате и какво ще е най-подходящо за Вашето пространство.

Кухня бял кристал и кубанит

Кухня бял кристал и кубанит

Доверете се на своя дизайнер.

Понякога идеите ни са прекалено смели и не могат да ни предоставят най-добрата функционалност. Освен това, реализирането им би могло да увеличи ненужно бюджета и да оскъпи крайната инвестиция.

Затова е добре да имате предвид, че дизайнерите са професионалисти с опит. Те могат да Ви дадат съвети и предложения, като Ви посочат точно това, от което се нуждаете и искате.

Най-важно е да не отхвърляте предложенията им с лека ръка. Обмислете ги внимателно и им позволете активно да участват в изграждане на Вашето пространство. Само така крайният резултат ще бъде не само красив, но и комфортен за ползване.

Разгледайте мострите.

Повечето фирми разполагат с множество каталози от материали и текстили. Това Ви дава възможност да видите как изглежда всяка материя и текстура при различна светлина и да прецените дали ще издържи интензивна експлоатация. Мострите от естествена дървесина също са полезни, защото различните производители предлагат различни нюанси и дизайни.

Обикновено дизайнерите Ви предлагат да разгледате различните каталози, за да Ви помогнат да изберете най-подходящите материали за Вашия дом и начин на живот.

Обърнете внимание на начина на работа.

Всяка фирма за мебели по поръчка в град Варна има различна политика на работа. Важно е още при първата среща да уточните какъв е начинът им на работа и дали това Ви устройва.

Например някои дизайнери не предлагат корекции по изготвените визуализации или таксуват всяка по определена тарифа. Затова, за да не останете изненадани накрая, добре е да се запознаете с всички подробности още в началото.

Не забравяйте – ние – от Мона Стил, винаги сме готови да се превърнем във Вашия верен партньор по пътя към мечтания интериор. Разгледайте нашите проекти или се свържете с нас на телефон: +359 887 313 181 за консултация с дизайнер.

There are no comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button