Защо да предпочетете мебелите по индивидуален проект?
/
/
Защо да предпочетете мебелите по индивидуален проект?
Защо да предпочетете мебелите по индивидуален проект?

Защо да предпочетете мебелите по индивидуален проект?

Понякога е невъзможно да се справите сами с ремонт или цялостна реновация на Вашето жилище. Идеите са толкова много, а пространството ограничено, че не знаете откъде да започнете. Другият проблем е, че на пазара можете да откриете толкова голямо разнообразие от мебели с различен дизайн, стил и цветови възможности. 

Ако и Вие сте решили, че е време за промяна, не се притеснявайте! Ние – от Мона Стил, сме специалисти с дългогодишен опит в интериорния дизайн. Нашите специалисти с удоволствие ще Ви помогнат да систематизирате идеите си и да откриете най-доброто решение за Вашето пространство.

Ние вярваме, че интериорът може да обединява красив дизайн с функционалност и добро разпределение. В тази статия ще Ви споделим защо Ви препоръчваме изготвяне на индивидуален проект за Вашите мебели

Какво означава „изготвяне на индивидуален проект”?

Няма значение дали ще изберете да работите с интериорен дизайнер или производител на мебели в град Варна. Всяко сътрудничество между фирмата и клиента започва с лична среща. 

На нея дизайнерът Ви пита не само за Вашите идеи или как е разпределено пространството на жилището Ви. Той се опитва да научи повече за Вас и за начина Ви на живот – кои са любимите Ви стилове, цветове, колко души живеят в жилището, как протичат ежедневните дейности. Могат да присъстват и въпроси за плановете Ви за бъдещето. 

Има голяма разлика между това дали живеете сам или имате няколко деца. Семействата с деца имат съвсем различни нужди от хората, който живеят сами и са в различен етап от живота си.

Преди да започне проектирането, важно е да се научат интересите и предпочитанията на бъдещия обитател. Това означава, че конкретната мебел или цялостното обзавеждане се проектира и изработва специално за клиента, за когото е предназначен. 

Вие няма да получите стандартизирано решение или мебели серийно производство, които можете да откриете във всеки магазин на пазара. Ще се сдобиете с мебели, специално създадени, за да паснат на Вашето пространство. 

Избирайки Мона Стил, ние Ви гарантираме, че ще бъдем до Вас от изготвянето на проекта до реализацията му. Сигурни сме, че крайният резултат ще отговори не само на Вашите изисквания и нужди, но и ще пасне на начина Ви на живот. 

Защо да предпочетете мебелите по индивидуален проект?Какви са предимствата на мебелите по поръчка? 

Ние – от Мона Стил, следим отблизо постоянно променящите се тенденции в света на интериорния дизайн. Сътрудничим си с някои от най-добрите производители на ПДЧ, МДФ (ламиниран, гланц, с естествен фурнир и др.), гранит, технически камък и мебелен обков. Работим и със световни лидери като Blum и Hetiich, от които взимаме своите материали.

Ние имаме не само обширни познания, но и необходимите компетенции, за да създадем мебели, които идеално да отговорят на Вашите очаквания и начин на живот.

Нашите проекти се изготвят от опитни дизайнери. Затова гарантираме, че нашите мебели по поръчка съчетават добрата визия и функционлонстта, от която се нуждаете.

При изготвянето на цялостно обзавеждане, ние обръщаме внимание на всеки детайл – разпределение в пространството, размери на мебелите, цветове и вид на материалите. Всеки един детайл е внимателно обмислен и съобразен с особеностите на Вашето жилище. 

По този начин, крайният резултат са красиви и функционални мебели, които отговарят естетически на Вашата индивидуалност и характер. 

Освен това, доверявайки ни се – спестявате време. 

Ние не сме фрийлансъри, които ще Ви заведат в най-близкия магазин за мебели. Всеки един проект се изработва лично от нашия екип, след лично събеседване с Вас. 

Обърнете внимание, че е важно да ни запознаете подробно с Вашето жилище. Ако разполагате със скици и точни размери, е добре да ни ги предоставите. Това ще ни даде възможност да се запознаем с разпределението на пространството и недостатъците на отделните стаи. 

Друго предимство е, че ще спестите време. 

Вече няма нужда сами да обикаляте мебелните магазини и да водите един и същи разговор с всеки консултант. Ще избегнете и изкушението да закупите обзавеждането, което Ви впечатли по визия и след това да установите, че не пасва по размер на Вашето жилище. 

При мебелите по поръчка – те се изготвят, за да паснат на пространството, а не обратното. 

Изготвянето на първоначален 3D проект ще Ви даде възможност да видите мебелите реално как ще изглеждат във Вашето пространство и стая. На този етап имате възможност да направите промени – в цветовете, материалите, големината и детайлите. 

По този начин, ще спестите и пари от замяната на мебели и транспортирането им. 

Защо да предпочетете мебелите по индивидуален проект?Защо да се доверите на Мона Стил и нашите мебели Варна?

Да комуникирате и координирате доставката на мебели от няколко различни фирми е не само трудно, но и отнема много време. Може да сте си планирали всичко до най-малкия детайл, но да се получи забавяне поради грешка на някого от изпълнителите.

Това може да са стотици телефони разговори, имейли, срещи, които ще Ви костват много време и усилия. 

Ние, от Мона Стил, не само спазваме договорените условия и срокове, но и Ви държим постоянно в течение какво се случва с Вашите мебели. С нас можете да забравите за притесненията и необходимостта да търсите информация какво се случва с поръчката Ви. 

Ние го правим вместо Вас! Ръководим ефективно Вашия проект и Ви уведомяваме при възникнали трудности и промени, защото за нас удовлетвореността на нашите клиенти винаги е на първо място! 

Какво Ви предлагаме?

Ние ще Ви предложим не само проектиране, но и качествена реализация. Разгледайте нашите завършени проекти и научете повече за нашата работа.

Свържете се с нас на телефон: +359 887 313 181 и ние ще Ви предложим дизайнерско решение, подходящо за Вашето пространство.

There are no comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button