Кухня по поръчка или серийно производство?
/
/
Кухня по поръчка или серийно производство?
Кухня по поръчка или серийно производство?

Кухня по поръчка или серийно производство?

Предстои Ви да реновирате кухнята или да обзавеждате ново жилище? Понякога да откриете своя мечтан дом е много по-лесно, отколкото да се справите с интериорния дизайн.

Много професионалисти ще се съгласят, че намирането на подходящи мебели може да отнеме много време, усилия и креативност. Причината е, че има зони, които изискват обзавеждане със специфичен размер. Кухните по поръчка в град Варна могат да отговорят на тези изисквания, когато серийното производство не може да бъде адаптирано към нуждите Ви?

А Вие знаете ли как искате да изглежда кухнята Ви? Може би, предпочитате модерен дизайн или търсите начин да оползотворите максимално помещението? В тази статия ние, от Мона Стил, ще разгледаме възможностите, които Ви предлага пазара.

Какво Ви предлага българският пазар?

Когато става въпрос за обзавеждане, пред Вас стоят 3 вида избор – да изберете готови мебели, серийно производство, полу-персонализирани или мебели по поръчка.

Мебелите, които са серийно производство са предназначени за масовия потребител. Те се произвеждат по модерни технологии, които са в голяма степен автоматизирани. Най-често използваните материали са ПДЧ и МДФ. При тях, целта е да се предложи задоволително качество на най-добри цени. Обикновено дизайнъте еднотипен, а размерите – стандартизирани. Имат ограничен избор от цветове и стилове на вратите.

Това е готово обзавеждане, което магазините поддържат в наличност на склад или могат бързо да поръчат и доставят в кратки срокове.

Полу-персонализираните мебели предлагат малко по-голяма свобода от изцяло серийното производство. Това е обзавеждане, което се произвежда локално от малки фирми. Моделите са със стандартизирани размери, но имат по-големи възможности за избор на материали, цветове и визия на вратичките. Те се конструират, когато поръчката е направена и времето за изпълнение е по-дълго, отколкото при наличните продукти.

Кухните по поръчка в град Варна Ви дават възможност да преобразите изцяло Вашето пространство. Това не са готови модели, които да персонализирате визуално или продукти, които ще видите в магазина и ще Ви доставят на същия ден.

При мебелите по поръчка се изработва идеен проект, а след това и 3Д визуализация. На нея можете да видите как обзавеждането ще стои във Вашето пространство и да направите корекции преди изработката да е започнала. Тук възможностите са неограничени и всичко зависи от Вас – от вид и качество на материалите до дизайн и естетика.

Тези мебели лесно се адаптират към всякакви обстоятелства и помещения, независимо тяхната големина и особености.

kuhnya-po-porachka-ili-seriyno-proizvodstvo

Защо да изберете кухни по поръчка в град Варна?

Много хора погрешно свързват персонализираното обзавеждане с антиките. Всъщност, това са мебели по индивидуален дизайн, направени специално за Вас. Всеки един детайл е отражение на Вашата индивидуалност, предпочитания и начин на живот.

Няма значение дали кухнята Ви е малка и с неправилна форма, има прекалено свободно пространство, което не можете да оползотворите или търсите нещо в духа на минимализма. Имате възможност да визуализирате всичките си идеи и да видите коя ще пасне най-добре на Вашата кухня. Това не само ще Ви спести много време, а и ненужни разходи.

Какви са предимствата на кухните по поръчка?

Проектирани за оптимално използване на пространството.

Ако Вашата кухня е малка или с неправилна форма, не е достатъчно да се фокусирате върху визията на дизайна. Основен приоритет е да използвате пространството по най-добрия начин. Шкафовете, плота и всеки един от елементите на обзваеждането трябва да бъдат не просто съчетани правилно, а и приспособени към помещението и нуждите Ви.

Тук персонализираното обзавеждане може да Ви помогне да разширите визуалния облик на помещението и да му придаде по-отворена и приятна атмосфера. Шкафовете може да са както вградени, така и по-високи от стандартните, за да се използва мястото и във височина.

Качествени и издръжливи.

Въпреки че кухните масово производство са с по-ниски цени, техните механизми и повърхности лесно се повреждат. За разлика от тях, персонализираните мебели са специално проектирани и изработени, за да издържат дългосрочна употреба. Вие сами избирате вида на материалите и механизмите, както и тяхното качество.

От Вас зависи дали ще предпочетете масивна дървесина – изключително качествена, здрава и издръжлива, подходяща за кухненско обзавеждане. Или материал като МДФ, които имитира естественото дърво, но не се доближава до неговите превъзходни качества.

Има голяма разлика и при фурнирите. При кухните по поръчка, те са по-привлекателни и издръжливи в повечето случаи.

Друга разлика идва и от начина и технологията на производство. Обзавеждането по индивидуален дизайн се изработват ръчно от най-добрите майстори-мебелисти. Всеки един детайл и механизъм минава лично през ръцете им. Това им дава възможност да контролират изцяло целия процес и да обърнат специално внимание на всеки един детайл.

Уникална визия и стилно излъчване.

Кухнята не е просто помещение, в което готвите. Тя е оазис на добрия вкус и мястото, в което сътворявате вкусни ястия за Вашето семейство. Затова не е нужно да се задоволявате с шкафовете, които не Ви осигуряват нужното удобство и не отговарят на стила Ви.

Персонализираното кухненско обзавеждане ще преобрази интериора Ви със своите стилистични решения. Когато работите с професионален дизайнер, той ще създаде проекта, включвайки всички елементи, отразяващи Вашите нужди и предпочитания. А резултатът ще бъде не само привлекателен, но и качествен и надежден, за да издържи на интензивна експлоатация.

kuhnya-po-porachka-ili-seriyno-proizvodstvo

Защо да ни се доверите?

Искате да избягате от еднотипните модели? Търсите нещо уникално и стилно? Вече е възможно да изразите себе си чрез персонализираното обзавеждане.

Ние – от Мона Стил, Ви предлагаме кухненско обзавеждане, което е оформено,като съчетава красива визия, функционалност и особености на Вашата кухня. Преди етапа на проектиране, ние се запознаваме с особеностите и размерите на помещението. Взимаме точните размери, обръщаме внимание на стените, ъглите и недостатъците на строителството. Още на този етап, обсъждаме с Вас вида на шкафовете, плота и нуждите на домакинството Ви.

Даваме предложения и нов прочит на Вашите идеи, за да достигнем до дизайнерско решение, което ще отговори на Вашите желания.

Свържете се с нас на телефон: +359 887 313 181 или заповядайте на място в град Варна: ул.Прилеп №226.

Нашите консултанти ще Ви помогнат с експертни съвети при проектиране на дизайна и реализацията на Вашата кухня. С тяхна помощ, крайния резултат ще е модерно и функционално обзавеждане, което отговаря и на най-смелите Ви мечти.

There are no comments

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart
Call Now Button